URAPAC-UPA
¿Què és URAPAC-UPA?

URAPAC-UPA és la teva organització agraria

La veritable alternativa de progrés per als professionals de l’agricultura i la ramaderia de Catalunya

URAPAC-UPA és el sindicat que treballa pel futur de l’agricultura familiar a Catalunya, perquè les Administracions i els mercats reconeguin el valor del nostre treball, per aconseguir, d’una vegada per sempre, preus justos per als nostres productes.

URAPAC-UPA és una organització formada per homes i dones amb àmplia trajectòria professional i amb experiència en el sector agrícola i ramader.

El treball d’URAPAC-UPA a Catalunya es veu reforçat, a més, per la seva integració en UPA (Unió de Petits Agricultors i Ramaders), la qual cosa garanteix presència i força a Espanya i a Europa.

Els agricultors i ramaders vivim temps d’incertesa, però també d’il·lusió pel futur, davant les expectatives que s’obren amb el debat sobre el futur de la Política Agrària Comuna (PAC), en el qual estan en joc les ajudes públiques, la normativa dels mercats i, en definitiva, les regles del joc que marcaran la nostra activitat i les nostres vides.

En aquest debat, nacional i europeu, els professionals de l’agricultura i la ramaderia necessitem interlocutors forts, que tinguin decisió i recolzament per defensar els nostres interessos i els objectius comuns de la majoria de companys i companyes del sector agrari català:

URAPAC-UPA és l’organització que defensa a la dona rural i que recolza la integració de la joventut en l’activitat agrària.

URAPAC-UPA proposa solucions, negocia i, quan l’acord no és possible, es mobilitza per defensar les nostres reivindicacions. Així hem aconseguit en els últims anys importants millores en fiscalitat i seguretat social agrària; i en normativa sobre mercats, amb l’impuls als nous Codis de Bones Pràctiques Comercials i l’impuls als contractes interprofessionals entre productors, indústria i distribució.

On ens representa URAPAC-UPA?

En la Unió Europea, treballant davant la Comissió i el Parlament Europeu, per a la defensa dels drets dels agricultors i ramaders. El secretari general d’UPA és vicepresident del COPA, i els representants d’URAPAC-UPA treballen en els Comitès Consultius de tots els sectors i en el Consell Econòmic i Social de la UE.

A Espanya, negociant permanentment amb el Govern i totes les organitzacions socials i empresarials.

URAPAC-UPA participa, a través d’UPA, en les Associacions Interprofessionals:Vídeo elaborat per UGT Catalunya en el qual representants
d'URAPAC-UPA expliquen les nostres reivindicacions

¡CSS Válido!