URAPAC-UPA
Noticies

URAPAC-UPA ha demostrat en aquesta campanya electoral que és la millor opció per a renovar les Cambres Agràries de Catalunya

18 de febrer de 2011

La Unió de Ramaders i Pagesos de Catalunya (URAPAC-UPA) tanca aquesta tarda amb diferents jornades informatives i assemblees la seva campanya electoral per les eleccions a les Cambres Agràries de Catalunya de diumenge. URAPAC-UPA ha demostrat l'oportunitat del seu missatge i la seva creixent força i potencial amb l'èxit obtingut en els seus múltiples actes electorals.

El suport rebut en totes les comarques en les que s'han celebrat mítings, reunions, assemblees, fòrums, jornades informatives i actes reivindicatius ha posat de manifest, segons el parer de l'organització, el buit que ha d'ocupar URAPAC-UPA en el camp català, com a força de representació del model majoritari dels agricultors i ramaders: l'agricultura familiar.

URAPAC-UPA és la veritable opció de progrés per als professionals de l'agricultura i la ramaderia de Catalunya, com ha demostrat el treball i la implicació de tots els seus candidats. Llistes amb una forta presència de dones i de joves, dos dels col·lectius que tindran un paper decisiu en aquestes eleccions i en el futur del camp català.
Els suports recollits en l'acte central de campanya a Lleida, amb la presència del Secretari d'Estat de Medi Rural i Aigua, Josep Puxeu; del secretari general d'UGT Catalunya, Josep M. Álvarez, del secretari general de la Unión de Pequeños Agricultores y Ganaderos (UPA), Lorenzo Ramos i de la presidenta de FADEMUR, Teresa López, van demostrar la capacitat de convocatòria i el suport social i institucional, a Catalunya, a Espanya i a Europa, d'una de les organitzacions agràries més representatives a nivell europeu i estatal.

L'impacte mediàtic de l'acte reivindicatiu celebrat aquesta setmana a Barcelona va posar en alerta els mitjans de comunicació i a la societat en general sobre un dels principals problemes del camp català: l'absència de preus justos per als nostres productes. Els principals mitjans de comunicació, tant d'àmbit català com estatal, i més de 3.000 persones, van acudir a la crida d’URAPAC-UPA per denunciar els abusos de la gran distribució.
"El nostre treball, el treball dels pagesos i pagesos de Catalunya té valor", ha declarat Lorenzo Ramos, secretari general de la Unió de Petits Agricultors i Ramaders (UPA). "Els eslògans d’URAPAC-UPA tenen una força evident i, segons hem comprovat, reflecteixen les principals preocupacions dels agricultors i ramaders catalans", ha ressaltat al tancament d'una jornada aquest matí a Vic.

Jaume Torra, president d’URAPAC-UPA, ha demanat el vot per a la seva organització a tots els pagesos i pagesos de Catalunya, a l'entrada d'una jornada a Lleida sobre l'especulació que pateix el sector agroalimentari. "El vot per URAPAC-UPA és un vot útil en cada província, a l'estat i a Brussel·les, el que assegura que les reivindicacions dels pagesos siguin escoltades en tots els fòrums de decisió", ha explicat. "Tenim d'aconseguir d'una vegada per sempre, preus justos per als productes agraris i que el mercat reconegui el valor de nostres treball", ha conclòs Torra.

 

< Tornar a l'índex de notícies

¡CSS Válido!