URAPAC-UPA
Noticies

URAPAC-UPA es presenta com a "alternativa de progrés" per al camp català

7 de febrer de 2011

La Unió de Ramaders i Pagesos de Catalunya (URAPAC-UPA) va començar dijous passat a mitjanit la seva campanya electoral per als comicis a les Cambres Agràries de Catalunya del proper 20 de febrer. Els dirigents de l'organització agrària, que van participar en diferents actes de pegada de cartells, es presenten com "la veritable alternativa de progrés" per als agricultors i ramaders de Catalunya.

“Perquè es reconegui el valor del nostre treball”, i per aconseguir “preus justos per als nostres productes”. Els dos eslògans centrals de campanya d'URAPAC-UPA -les sigles “catalanes” de la Unió de Petits Agricultors i Ramaders (UPA)- destaquen des d'aquest cap de setmana als pobles i ciutats de Catalunya.

Els caps de llista d'URAPAC-UPA a les tres províncies en les quals el sindicat presenta candidatura: Lleida, Barcelona i Tarragona, han cridat a la participació a tots els inscrits en el cens agrari i han destacat aquesta cita amb les urnes com “molt important per al camp català”.

“Aquestes eleccions només hi ha una veritable alternativa de progrés, que representi als petits i mitjans agricultors i ramaders”, ha destacat Jaume Torra, número 1 per Lleida. “Pretenem guanyar representativitat per participar en els debats que marcaran les regles del joc i decidiran el nostre futur”, ha declarat Torra, que ha destacat com un dels punts forts del seu sindicat el rellevant paper que exerceix UPA a Madrid i a Brussel•les.

“Els missatges que marquen la nostra campanya són senzills”, ha destacat Juan Carlos Margalef, número 1 per Tarragona, “millorar la qualitat de vida i la rendibilitat de les explotacions familiars agràries, aconseguir mercats més transparents i equilibrats, aconseguir un repartiment més just de les ajudes europees i exercir un cooperativisme modern, que generi treball i ajudi al món rural”, ha explicat.

Jordi Compte, número 1 per Barcelona, ha recalcat, per la seva banda, la importància que atorga URAPAC-UPA a la defensa de les dones rurals i a la incorporació dels joves a l'activitat agrària. “Sense ells, no hi ha futur per al sector”, ha remarcat.

Aquests col•lectius tindran un paper central en el proper gran acte de campanya de l'organització, dimecres que ve 9 de febrer a Lleida, al que s'espera l'assistència de més de 200 persones i que comptarà amb la participació dels líders d'UPA a nivell federal, de les dirigents de la Federació d'Associacions de Dones Rurals (FADEMUR), a més del secretari general d'UGT Catalunya, Josep Mª Álvarez i del secretari d'Estat de Mitjà Rural i Aigua del Ministeri de Medi ambient, i Mitjà Rural i Marí, Josep Puxeu.

VOTA URAPAC-UPA

< Tornar a l'índex de notícies

¡CSS Válido!