URAPAC-UPA
Noticies

URAPAC-UPA trasllada a la representant d'Agricultura a Lleida els problemes del camp a Catalunya

lleida - 15 d'ABRIL de 2011

Una delegació de la Unió de Ramaders i Pagesos de Catalunya (URAPAC-UPA) es va reunir ahir amb la nova directora dels serveis territorials del Departament d'Agricultura de la Generalitat, Cristina Bosch, per traslladar-li els principals problemes, reptes i oportunitats de l'agricultura i la ramaderia de la regió.

El president d'URAPAC-UPA, Jaume Torra, acompanyat per Marc Feixa, membre de l'organització i per Agustí Serret, coordinador tècnic d'URAPAC-UPA, han obert nous eixos de col·laboració entre el Departament d'Agricultura i les organitzacions agràries. “És fonamental la col·laboració entre tots els agents del sector per solucionar els nostres problemes”, ha destacat Torra.

Després de la recent presentació a Vic (Barcelona) del Real Decret sobre contractació en el sector làctic, atès la preocupació que s’ha despertat entorn la figura de les “organitzacions de productors làctics”, URAPAC-UPA ha traslladat a Bosch la conveniència de repetir l'acte a la zona de Lleida.

L'organització també va traslladar a la representant de la Generalitat la necessitat de flexibilitzar el calendari de pastura per als ramats a les zones de protecció especial ZEPA i va demanar al govern autonòmic que sumi les seves forces amb el Ministeri de Medi ambient, i Mitjà Rural i Marí per sol·licitar a la Comissió Europea l'emmagatzematge privat de l'oli d'oliva, que es troba en una situació de preus ruïnosos.

 

< Tornar a l'índex de notícies

¡CSS Válido!