URAPAC-UPA
Noticies

URAPAC-UPA manté la seva representativitat a les Cambres Agràries de Catalunya

21 de febrer de 2011

La Unió de Ramaders i Pagesos de Catalunya (URAPAC-UPA) ha mantingut tots els seus representants a les Cambres Agràries de Catalunya en les eleccions celebrades ahir. L'organització ha mostrat la seva satisfacció per l'elevada participació, de gairebé un 60%.

En la segona cita amb les urnes d'aquesta jove organització a Catalunya, s'havien marcat com a objectiu consolidar-se i mantenir la confiança i la representativitat dels agricultors i ramaders i les agricultores i ramaderes catalanes que els van donar el seu vot fa quatre anys. "No els hem defraudat i això és l'important", ha declarat Jaume Torra, president de URAPAC-UPA i representant electe per la Cambra Agrària de Lleida.

Torra ha mostrat la seva satisfacció pels resultats i ha agraït a tots els agricultors i ramaders de Catalunya el suport que han tornat a brindar a la seva organització. Sobretot, “en aquests moments de crisi en el sector que estem vivint”.

Jordi Compte ha resultat elegit per la Cambra Agrària de Barcelona. Compte ha repassat les seves intencions de seguir treballant “a partir d'avui i durant els propers quatre anys per tots aquells que ens han votat, defensant una opció de progrés per al món rural”.

Juan Carlos Margalef representarà durant els pròxims quatre anys als votants d’URAPAC-UPA a la Cambra Agrària de Tarragona. Margalef ha afirmat que continuarà defensant com fins ara el valor del treball dels agricultors i els ramaders, des d'una òptica progressista, que compte amb els joves i amb les dones com a factors claus de desenvolupament per al món rural.

 

< Tornar a l'índex de notícies

¡CSS Válido!